‹ Werken bij ons
 

Vacature groepsleerkracht middenbouw

13 april 2023
Wil jij een bijdrage leveren aan modern onderwijs, ben je toekomstgericht? Kom dan bij ons werken.

Wij zoeken vanaf schooljaar 2024-2025 een enthousiaste collega voor één van onze groepen in de middenbouw die het team wil komen versterken. Een leerkracht die doel- en handelingsgericht werkt en ICT-vaardig is.

 

Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders/verzorgers en betrokken, hardwerkende teamleden!
De functie is voor zowel parttime als fulltime (16-40u p/w), dus ook mogelijk als duo. Een salaris in schaal LB/LC conform CAO PO.

 

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur dan een gemotiveerde brief en cv naar Jennifer Schön jschon@koosmeindertsschool.nl

 

Download hier de vacature


De plek waar je wilt zijn!

Een school en opvang met ambities en uitdagingen. We zijn onderweg naar een KindCentrum in een nieuw gebouw. Dit betekent dat er één voorziening wordt gevormd waarin onderwijs en kinderopvang daadwerkelijk als één multidisciplinair team integraal samenwerken met de omgeving. Met één missie en visie SAMEN STERK op leren en de ontwikkeling van kinderen.

 

We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het behalen van onze doelen. Door goed de rollen, taken en verwachtingen te bespreken kan ieder op eigen niveau een bijdrage leveren. Zo ontstaat een plezierige samenwerking vanuit het vertrouwen dat iedere betrokkene het goed wil doen.

 

De ruim 400 kinderen (in 16/17 groepen) komen uit gezinnen met diverse achtergronden uit Houtwijk (stadsdeel Loosduinen) en omgeving. Wij willen dat kinderen en andere betrokkenen met plezier naar ons KindCentrum komen om daar optimaal te ontwikkelen en hun talenten ontdekken. Het team is enthousiast, ambitieus en wij zijn toekomstgericht met een aantal duidelijke speerpunten waaraan wij de aankomende jaren willen werken.

 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en teamleden samenwerken en zoeken de samenwerking ook op bij ouders/verzorgers en partners. Vanuit handelingsgericht werken wordt het onderwijs vormgegeven. We sluiten aan bij de onderwijsbehoeften van de kinderen en ons onderwijs wordt o.a. met behulp van ICT vaardigheden en Snappet daarop afgestemd.


Wil jij een bijdrage leveren aan modern onderwijs, ben je toekomst gericht? Kom dan bij ons werken.