‹ Groepen
 

Groep 4b

Welkom bij groep 4b. 

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 4b. Naast een kleine toelichting van de activiteit worden er natuurlijk ook foto's geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

08 dec 2022 - Sinterklaas
We hebben een superleuke ochtend gehad met zijn allen! Eerst hebben we buiten gezien hoe Sinterklaas aan kwam rijden in een lifeguard jeep. Daarna mochten wij in de gymzaal een optreden doen voor Sinterklaas en de pieten. Toen we terug kwamen in de klas stonden er 2 zakken met cadeautjes! De ochtend hebben we afgesloten met een filmpje en wat lekkers :)

08 dec 2022 - Poppetje van papier
Preview foto Wij hebben gekeken naar de voorstelling van het residentie orkest over het poppetje van papier. De mensen van de voorstelling hebben zelfs meegedaan aan Hollands Got Talent. We hebben genoten van de leuke voorstelling! 

08 dec 2022 - Rommelpiet
Preview foto Oh, oh wat was het een rommel in de klas! Rommelpiet is onze klas dit jaar niet vergeten..... Gelukkig zijn de kinderen van groep 4B goed in opruimen :)

14 okt 2022 - Techniekles
Preview foto Vanmiddag is techniekmeester Joost langsgekomen. In tweetallen hebben we met lego een reuzenrad gebouwd. Het reuzenrad kon zelfs draaien. Super leuk om te zien!

De foto's staan in het album.