groep 3b

08 jul 2020 - Juffendag
Preview foto Vandaag was het Juffendag, we hebben een super leuke dag gehad. Een woordjesspeurtocht in de gymzaal, ijs gegeten, geknutseld, stoelendans, spelletjes gespeeld en gedanst.

Super dag!

11 jun 2020 - Techniek
Preview foto Vandaag begonnen we met een techniekles. Super leuk maar ook best moeilijk want ze moesten veel zelf doen. Goed kijken naar het voorbeeld en nabouwen was best nog lastig voor sommigen. Toch was het heel leuk!

28 mei 2020 - buiten gymmen
Preview foto Lekker buiten gymmen, heerlijk in het zonnetje!

20 apr 2020 - Koningsspelen 2020
Preview foto Dit jaar hebben we de Koningsspelen thuis gespeeld vanwege het coronavirus. Maar daarom was het niet minder leuk. Kijk maar naar alle foto's, super leuk!

14 apr 2020 - Paasknutsel
Preview foto Iedereen heeft thuis een paasknutsel gemaakt, op de foto's zie je hoe leuk ze zijn geworden. En kunnen jullie elkaar ook zien!

04 mrt 2020 - Rugby clinic
Preview foto Dinsdag hebben de kinderen een rugby les gehad, het was heel erg leuk! Ik heb foto's gemaakt, zie hiernaast.

21 feb 2020 - Disco
Preview foto De disco was te gek!

11 feb 2020 - Muziekinstrumenten maken
Preview foto Maandag hebben we met de afvaljuf Caroline muziekinstrumenten van afvalmateriaal gemaakt. Wat was het een herrie maar de instrumenten zijn super leuk! wat heb ik veel creativiteit en plezier tijdens het maken gezien.

24 jan 2020 - Letterfeest
Preview foto Vanmiddag was het Letterfeest, wat waren ze zenuwachtig over wat er zou gebeuren. We hebben een letterspeurtocht gedaan en aan het einde was daar een schatkist. Daar zaten de letterdiploma's en letterchips in. Het was een succes!

22 jan 2020 - Project
Preview foto We zijn deze week begonnen met het project: Mooier morgen. We hebben veel afval verzameld en nagedacht over hoe we minder plastic kunnen gebruiken. Vandaag hebben we het afval gesorteerd, volgende week gaan we verder!

08 jan 2020 - Woordje au geleerd
Preview foto Vandaag leerden we het woordje au. En hoe kunnen we dat nu beter onthouden dan met een pleister met het woordje au?

19 dec 2019 - Kerst
Preview foto Wat een gezellige tijd! Lampjes aan, kerstboom in de klas, kerstmuziek met als afsluiting kerststukjes maken en het kerstdiner! We hebben ervan genoten! Bij fotoalbums ziet u een paar foto's van het kerststukje maken en van het kerstdiner. Tot in 2020!

06 dec 2019 - Sinterklaasfeest
Preview foto Wat was het leuk! Zou Sint met de helikopter kunnen komen? En Ozosnel en de pieten dan?Het was een geweldige ochtend, iedereen een mooi cadeau en heel veel kruidnoten!

29 nov 2019 - Pietengym
Preview foto Vandaag was het pietengym! Wat een feest! En ook nog een cadeautje in de schoen en ondanks dat de juf en brief op de deur had geplakt is rommelpiet toch weer geweest!

19 nov 2019 - Kinderboekenmuseum
Preview foto Vandaag zijn we naar het Kinderboekenmuseum geweest in een dubeeldek bus. Het leek wel een schoolreisje. We hebben daar leuke leesspelletjes gedaan en zelf een verhaal verzonnen. Eigenlijk was de tijd te kort om alles goed te doen, een leuk uitstapje om samen met papa of mama nog een keer naar toe te gaan.

18 nov 2019 - Zinnen maken
Preview foto We hebben zinnen gemaakt op het magnetisch bord, ze zijn heel erg leuk. Knap hoor!

09 okt 2019 - buiten rekenen
Preview foto Op woensdag is de rekenles buiten. Vandaag stond de opdracht in het teken van de Kinderboekenweek. Teken net zoveel sterren als hoe oud je bent en schrijf de cijfers erbij. En de tweede  opdracht: teken een raket met net zoveel raampjes als hoe oud je bent. Drie, twee, een, go!!

09 okt 2019 - voorlezen
Preview foto Vandaag hebben 4 ouders en juf Lalita aan een groepje voorgelzen, wat was het leuk!

Dank jullie wel!

03 okt 2019 - Koos Meinderts in de klas
Preview foto Vandaag de start van de Kinderboekenweek met als thema : Reis mee. Na de opening en de boekenmarkt kwam Koos Meinderts ook nog bij ons in de klas.Hij heeft ons zijn nieuwe boek laten zien. Het was super leuk!

27 sep 2019 - woordjes maken met klei
Preview foto Op woensdag hebben we woordjes gemaakt met klei, het was super leuk!

19 sep 2019 - Samen lezen is leuk!
Preview foto De afgelopen weken hebben we 5 letters geleerd en we kunnen nu ook al woordjes lezen. Hoe leuk is het dan om samen te lezen! Wat een plezier! Dit gaan we vaker doen!

04 sep 2019 - Eerste dagen groep 3
Preview foto De eerste dagen in groep 3 zitten erop. Wat was het spannend,  een nieuwe juf, nieuwe kinderen, een andere klas. Het gaat heel goed! In onze klas zitten 14 jongens en 10 meisjes en we hebben de afgelopen dagen al 2 letters geleerd! Bij het fotoalbum zie je iedereen met de medaille van de letter i, de eerste letter die we hebben geleerd. Ook hebben we al bijtjes gemaakt, want iedereen HOORT ERBIJ!